Brasserie en tea-room

Fleur Langenberg en haar team verwelkomen u graag in de eigentijdse brasserie en laten u kennis maken met creatieve suggesties die worden bereid door de chef. Met verse en kwalitatief hoogwaardige producten serveren wij u smaakvolle gerechten voor een betaalbare prijs.
Tijdens de middag kan u bij ons genieten van een lichte lunch of lekkere brasserie gerechtjes zoals artisanale garnalenkroketjes, pasta's, salades, mosselen, ...
Tenslotte bent u uiteraard ook welkom voor een Illy koffie met molenaarspannenkoeken, verse wafels, poffertjes of onze huisgemaakte appeltaart. Of voor de bierliefhebbers een fris streekbier, iets waar de Molen van Sluis een zeer uitgebreid gamma van verkoopt!

 

Heerlijk toch? Lekker kuieren door de aangename winkelstraten van Sluis. Bij een middagje shoppen hoort uiteraard de gezelligheid van een terrasje of een goed gesprek in de warmte van een mooi interieur. In de Molen van Sluis verwennen wij u graag met onze artisanale molenaarspannenkoeken, poffertjes, typische hartenwafels, appeltaart of gerenommeerde beignets... Hebt u liever een zoete appelbol of een prachtige ijscoupe... Ook daarvoor bent u bij Molen De Brak aan het juiste adres ! Tenslotte bent u uiteraard ook welkom voor een koffie of een fris streekbier, iets waar de Molen van Sluis een zeer uitgebreid gamma van verkoopt!

 

Uitgebreid dineren, allicht een van de grootste hobby's van de Vlamingen, zij het nu aan de Belgische kant van de landsgrens, zij het nu aan de Nederlandse.
Wij van de Molen van Sluis verwennen u graag met een eerlijke vis of vlees lunch die worden bereid met verse en seizoensgebonden ingrediënten.

 

Heeft u wat minder tijd? Of hebt u gewoon geen zin in een uitgebreide lunch. Molen de Brak serveert u gezwind enkele brasseriegerechten. U heeft bij ons de keuze uit klassiekers zoals pastagerechten , een koninginnepastei diverse croques of garnaalkroketjes.Daarnaast komen de liefhebbers van salades uitgebreid aan hun trekken of kunt u genieten van heerlijke broodmaaltijden met artisanaal boerenbrood.

 

Groepen en bussen

Met zijn totale capaciteit van ongeveer 120 plaatsen binnen, is De Molen van Sluis uiteraard de plaats bij uitstek om plaats te bieden aan omvangrijke groepen. Tal van verenigingen, bedrijven en organisaties namen al plaats in ons interieur voor een gezellige maaltijd.

 

U kunt terecht van 09.00 uur 's morgens tot 20.00 uur 's avonds voor alle mogelijke vormen van groepsrestauratie, voor gezelschappen van klein tot groot. Om tegemoet te komen en de wensen van de organisatoren van groepsmaaltijden ontwikkelden wij onze brochure met menusuggesties voor groepen en bussen, samengesteld uit gerechten met eersterangs ingrediënten, verwerkt op een creatieve en professionele manier en geserveerd aan een verzorgde tafel.

Interieur Molen van Sluis Interieur Molen van Sluis Interieur Molen van Sluis

 

→ Contacteer ons

→ Toon slideshow (12 foto's)

→ Bekijk onze menukaart

→ Info over allergenen op onze menukaart

→ Bekijk onze formules voor groepen en bussen